Yogacoaching

Yoga coaching helpt jou om een gezonde dagelijkse routine op te bouwen. Ik begeleid je om meer en meer je volledige potentieel te gaan leven en ik help je bij lichamelijke, emotionele en mentale blokkades. Na een intake gesprek gaan we intunen op het probleem of de vraag en via de gepaste technieken, meditatie en oefeningen een op maat programma opbouwen waardoor je meer afgestemd geraakt met je diepere gevoelswereld, je eigen wijsheid of weten en hierdoor kan je op termijn geheel zelfstandig met veel liefde en zelfzorg nog meer in verbinding met jezelf (je essentie) en te gaan leven vanuit je eigen flow en energie.

Via yoga, ademhalingstechnieken, vertragen, verbinden met je lichaam en een reis uit je hoofd naar je hart te maken geef je jezelf de kans om gelukkiger, gezonder en productiever te leven. Je groeit als het ware in zelfliefde, zelfvertrouwen, je leert de boodschappen van je lichaam vertalen en gebruiken als wegwijzer om dichter bij jezelf te komen, om helemaal aanwezig te zijn in het nu, voluit in het leven.

Praktisch

w

Kennismaking

Gratis kennismakings gesprek van
20 min via zoom

}

Duur

60 minuten

Kostprijs

70 euro

Locatie

Ringlaan nr 1, 2600 Berchem

Intakeformulier

Ik wil je graag verzoeken om voor aanvang van een sessie het intakeformulier in te vullen en deze aan mij te mailen.  Je kan het formulier hier downloaden.